Wonderland Sustainable Sleeping
Wonderland Sustainable Sleeping
Wonderland Sustainable Sleeping - sovkomfort som varar

Med SUSTAINABLE SLEEPING® kombinerar vi vår kunskap om sömn och hållbarhet. Vi vill sätta fokus på både sömnens betydelse och hur vi tillsammans kan bidra till ett hållbart samhälle.

Hälsa och livskvalitet

HÄLSA OCH LIVSKVALITET

Vi samarbetar med de främsta sömnforskarna för att förstå vad som händer när vi sover och vad kroppen behöver för att få en god natts sömn. Vi fokuserar på sömnens betydelse för vår hälsa och livskvalitet, med visionen om att bidra till en värld som sover bättre.

Miljö och hållbarhet

MILJÖ OCH HÅLLBARHET

Genom det största miljöprojektet i norsk möbelhistoria har vi utvecklat ny kunskap som kommer att minska miljötavtrycket för en säng med 50%. Men för oss betyder hållbarhet och sömn så mycket mer än bara en miljövänlig säng. Det handlar om hur vi kan påverka på ett positivt sätt och fokusera på att våra val i vardagen faktiskt har betydelse.

Samhällsansvar

SAMHÄLLSANSVAR

Wonderland har I många år valt att prioritera samarbetet med nordeuropeiska leverantörer. Med långsiktiga kvalitetsleverantörer kan vi säkerställa öppenhet, hög kvalitet och kunskap i hela vår produktion. Hela 97% av Wonderlands leverantörer har idag sin produktion i norra delen av Europa.